FOTODAGE VIBORG

Kampagnebillede Fotodage 2018

TAK TIL ALLE FRIVILLIGE TIL FOTODAGE 2018 - VI HÅBER AT SE JER IGEN NÆSTE ÅR!

Vi stiller skarpt på fotografiet i al dets mangfoldighed – og en del af festivalen får i år for første gang et tema: Baglandet.

Fotodage Viborg elsker fotografiet og fejrer det på en festival, som byder på udstillinger, foredrag, workshops, fototure, konkurrencer, læringsforløb og meget mere.

Vil du være med?

Du har nu den helt unikke mulighed for at få et særligt kig bag facaden på en fotoudstilling - en spændende oplevelse for dig som interesserer sig for fotokunst eller bare godt kunne tænke dig at være med når Viborg byder på kultur. Du vil komme til at møde fotograferne bag udstillingerne og få et tæt kendskab til deres værker og historierne bag.

Hvilke opgaver?

Vi har brug for dig til at være det imødekommende ansigt på hovedudstillingen i Landsretten. Du skal med andre ord fungere som vært og dette indebærer at byde gæster velkommen til udstillingen, være behjælpelig hvis de har nogle spørgsmål angående udstillingen samt holde opsyn med værkerne. Dertil vil der være en lille opgave med publikumsundersøgelse.

Du vil naturligvis blive klædt rigtig godt på til opgaven, blandt andet ved et informationsmøde hvor fotograferne kommer og fortæller om deres værker. Derudover vil skaberne bag festivalen fortælle om deres ideer og visioner. Du vil også få en konkret gennemgang af opgaverne i Vestre Landsret.

Så har du lyst til at stifte indgående kendskab til Fotodage Viborg, blive en erfaring rigere eller er du blot nysgerrig efter at se Landsretten indefra? Så send en mail til Elisabeth Bjarløv på elsb@viborg.dk  - herefter vil du høre nærmere om vagter og meget andet.

Vi lover dejlige fotooplevelser og introduktioner til udstillingerne ved fotokenderne bag festivalen, møde med et mangfoldigt og nysgerrigt publikum, et eksemplar af kataloget til Årets Pressefoto samt fælles kaffehygge sidst i festivalen.

Du kan læse meget mere her: http://fotodage.dk/

Sidst opdateret: 13.06.2018