FOTODAGE VIBORG

fotodage 2019

Kom og vær med som frivillig til FOTODAGE 2019!

Tak til alle frivillige i 2019 - håber vi ses igen næste år!

FOTODAGE er en festival i Viborg fra d. 3. maj til og med d. 26. maj med en lang række af spændende udstillinger rundt omkring i byen. Hovedudstillingen bliver i den gamle museumsbygning på Hjultorvet i Viborg. Hovedudstillingen, STATUS:19, består af det ypperste inden for dansk fotografi anno 2019. Et dommerpanel har udvalgt 20 fotografer inden for kategorierne Portræt, Reklame, Illustration, Kunst og Journalistik. Udstillingen er specielt sammensat til den gamle museumsbygning på Hjultorvet

Sidste år var 20 frivillige med til at give de besøgende en god oplevelse. I år søger vi endnu flere frivillige. For at være frivillig til FOTODAGE er det nødvendigt at kunne forstå og tale dansk, da man bl.a. skal kunne forstå en brandinstruks og evakuere. Man skal desuden være udadvendt, da du kommer til at kommunikere med de besøgende gæster på hovedudstillingen.

Opgaven som frivillig går ud på at byde gæsterne velkommen, når de ankommer til hovedudstillingen, uddele programmet og besvare eventuelle spørgsmål om udstillingen – spørgsmål man som frivillig vil blive klædt rigtig godt på til at kunne besvare. Udstillingen er fordelt på to etager, derfor vil der altid være to på vagt sammen således, at der kan være én på hver etage – man er altså aldrig alene. Opgaven drejer sig også om at holde opsyn med udstillingerne og sørge for, at alting foregår i god ro og orden, at ingen kommer til at røre ved fotografierne osv.

Der vil også være en lille opgave med at tælle publikum og uddele spørgeskemaer samt at indsamle dem igen. Udstillingen holder åbent fra kl. 10-16 hele ugen bortset fra mandag i hele perioden. Vagterne er delt op således, at én vagt består af 3,5 timer. Man må selv bestemme, hvor mange vagter man har lyst til at tage, men vi sigter efter, at alle tager minimum to vagter. Vi sørger desuden for te/kaffe, småkager og sandwich, når man har en frivilligvagt.

 

Hvis du er interesseret i at være frivillig til fotodage så kontakt Emilie Bohman Lange på ebl@viborg.dk

Du kan læse  mere her: http://fotodage.dk/

Sidst opdateret: 28.10.2019