Generation Handball

Tak til alle frivillige i 2017 - håber vi ses igen næste år!

Generation Handball

Generation Handball er et internationalt håndboldstævne for håndboldspillere fra hele verdenen. Børn og unge – samt deres familier – vil fremover have mulighed for at deltage i den internationale håndboldfestival i Viborg.

3000 håndboldglade og entusiastiske unge mennesker fra 20 nationer var med til at gøre Generation Handball 2016 til en kæmpe succes. Der blev spillet håndbold, festet til disco med både skum og røg samt stiftet bekendtskaber på kryds og tværs af landegrænser. I det fantastiske eventområde foran Viborg Stadionhal og Viborg Stadion var der masser af aktivitet hver eneste dag og alle nød det danske sommervejr, som viste sig fra sin bedste side. Generation Handball var aldrig blevet så stor en succes uden hjælp fra en masse frivillige hænder, som ydede en kæmpe indsats ugen igennem.

Generation Handball 2017
I 2017 fra 31. juli - 5. august får vi igen brug for masser af frivillige, som kan hjælpe til i en uge med fart over feltet, sjove opgaver samt socialt samvær med de andre frivillige og ansatte ved Generation Handball 2017.

Alle frivillige bliver udstyret med en særlig Generation Handball T-shirt og der vil være andre ”lækre” fordele ved at tilmelde sig som frivillig.

Opgaver
Du har mulighed for at melde dig til mange forskellige opgaver i løbet af ugen:

  • Servering i forbindelse med morgenmad, frokost og aftensmad
  • Vagt ved åbningsceremoni, sceneopstilling, backstageopgaver mm.

  • Servering ved VIP-fest med deltagelse af mange kendte navne fra håndboldmiljøet

  • Medaljeoverrækkelse i forbindelse med finaler

  • Ad hoc opgaver på eventpladsen i forbindelse med forskellige arrangementer


    Har du lyst til at vide mere og vil du give en hjælpende hånd til Generation Handball 2017, skal du kontakte Nicklas Kristensen fra Viborg Idrætsråd. Se kontaktoplysninger i den grå boks.

    Besøg Generation Handballs hjemmeside 

 

Sidst opdateret: 14.06.2018